Lunch Menu

Veckans Lunch Meny

V.19

11:00-14:30


Lunchbuffé 139:- ink

Salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe, smör och bröd

Avhämtning 125:- ink sallad

Lunchbuffé för vecka 19 (11:00-14:30) 139:-
Beteckningar: (FF = Fläsk fritt)
VECKANS VEGETARISK: Vegoschnitzel, Vegobullar, Vego-nuggets och pytt i panna



Måndag
1. Stekt fläsk med kokt/stekt potatis, löksås och lingon
2. Fylld kycklingfilé med (soltorkade tomater/ost), pommes och bearnaisesås (FF)
3. Chili con carne med ris (FF)
*Ananaskaka/Chokladkaka med grädde


Tisdag
1. Hanös Fish & chips (FF)
2.Fläskmedaljonger med (svampsås/bearnaisesås), stekt potatis eller pommes
3. Karibisk kycklingcurry gryta med ananas, mango och ris (FF)
*Pannkakor med sylt och grädde


Onsdag
1. Nöt pannbiff med, stekt lök, stekt potatis och skysås (FF)
2. Ugnsgrillad karré med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
3. Ugnsgrillad kycklingbröstfilé med primörer, pommes och bearnaisesås (FF)
*Ananaskaka/Chokladkaka med grädde


Torsdag
1. Dansk fläskstek med skysås, rödkål och stekt potatis/pommes
2. Pytt i panna med tillbehör (ägg och rödbetor) (FF)
3. Flygande Jacob med ris (FF)

*Pannkakor med sylt och grädde


Fredag
1. Ugnsgrillad kycklingbröstfilé med (potatisgratäng/pommes) och bearnaisesås (FF)
3. Fläsk gyros med bröd, tzatziki och pommes
4. Enchiladas de la casa med nachos, guacamole och ris (FF)
*Ananaskaka/Chokladkaka med grädde


                                 ÄNDRINGAR KAN FÖREKOMMA

                                             VARMT VÄLKOMNA